Ayurveda yoga rejser

Langs delstaten Keralas kyster ligger nogle af Indiens bedste strande. Havets bølger brydes mod strandens sand, og i kokospalmelundens skygge er der ro til at nyde den læskende mælk fra en grøn kokosnød. Bag kysten løber et sindrigt system af kanaler, bedre kendt som’the Backwaters’. Næsten al trafik foregår her til vands, og mange både stages endnu frem ad kanalerne. En tur i husbåd er en oplevelse for livet. Rejseindtryk falder på plads, mens man betragter det rolige liv i de mange små landsbyer langs bredderne.

Og så er Kerala i det sydlige Indien det eneste sted i verden, hvor den medicinske tradition Ayurveda bliver praktiseret i sin oprindelige form.
I Kerala, som i næsten alle samfundsmæssige forhold udmærker sig ved en betydelig højere standard end Indiens øvrige delstater, findes en lang tradition for at udøve og udvikle den ayurvediske praksis. I det tropiske klima, der betragtes som særligt gunstigt for virkningen af ayurvediske behandlinger, kan Grace Tours tilbyde ophold kombineret med ayurvedisk behandling.

Grace Tours kan tilbyde rejser til Sydindien, hvor den står på velvære, forebyggelse og forkælelse. Det sker i form af den indiske lægekunst AYURVEDA, der betyder livets videnskab, og som har oprindelse i det allerældste Indien.

AYURVEDA er en højtudviklet lægekunst indenfor forebyggende behandling, hvor der indgår lækre oliemassager, varmebahandlinger og tilpasset diæt. Nøgleordene er velvære og forebyggelse og det hele foregår i smukke, grønne Kerala.
For at få mest ud af et ayurvedisk kurophold anbefales min. 8 dage og gerne 14 til 21 dage. Yoga understøtter ayurvedisk behandling, og der kan arrangeres yoga undervisning tidlig morgen.

Se alle Ayurveda Rejser Til Blandt Andet KeralaGrace Tours

Ayurveda rejser, rejser for alternativ behandling, ayurvedisk behandling og ayurvedisk massage kerala indien.