Få ayurvedalæger håndhæver de ældgamle principper om, at ayurveda bør udføres i Udkliptropeskoven, uden distraktioner som strand, sol og underholdning. Men familien på Sarovaram Ayurvedic Backwater Resort er ikke hvem som helst.
Gennem mange generationer har de praktiseret ayurveda af højeste kvalitet, og for dig, som vil have autentisk og seriøs ayurveda behandling, er stedet en juvel.

Sarovaram er beliggende væk fra alfarvej ved bredden af den smukke sø Ashtamudi i Kerala og omgivet af frodig, tropisk vegetation.

Det er 10 kilometer fra Kollam og 80 kilometer fra Trivandum. Stedet emmer af en varm og familiær stemning, og her nærmer man sig den traditionelle indiske gæstfrihed; princippet om at en gæst behandles på lige fod med Gud. Det venlige og empatiske personale og det afslappede miljø er derfor en ekstra dimension til at få maksimal udbytte af de individuelle, og meget specialiserede, behandlinger.

Ejerens familie har praktiseret ayurveda gennem tre generationer. Grundlæggeren var Mr. Gopala Aykara Pillavaidyar, og stedet administreres i dag af hans søn Dr. A.G. Muraleedharan Nair og barnebarnet Dr. Kiran M. Aykara.

Resortet drives udelukkende som ayurvedisk sundhedscenter, hvor de individuelle behandlinger er alfa og omega. Derfor er der heller ikke swimmingpool og underholdning, som på de mere turistede wellness resorts. Sarovaram drives med omhu for miljøet og har egne økologisk dyrkede grøntsager, eget kompostanlæg mv.

Læs mere om ayurveda hos Sarovaram hos Grace Tours