Vidste du, at det slet ikke er farligt at blive masseret godt og grundigt flere timer dagligt i flere uger i træk?

 

Måske er også du klar til ayurvedisk fornyelse?

 

 

Igennem rigtig mange år har vores kunder været begejstrede for at rejse til Dr. Unnis klinik Agastyaa ved den indbydende og turistvenlige strand Kovalam. Klinikken er blevet større og ligeledes er professionalismen og effektiviteten på stedet. Ja tilmed har klinikken nu fået et hotel, Prittwii, så du også kan bo og få helpension på stedet. Vi er super stolte og tilfredse med vores samarbejde med Unni.

Som i alle andre af livets sammenhænge, så er der dog forskel på folks behov. Nogle trives måske ikke med aktivitetsniveauet i Kovalam og andre har måske allerede været der mange gange og trænger til noget nyt.

 

Vi har derfor andre ayurvediske perler, vi gerne vil fortælle dig om! Bland andet kan vi også tilbyde ayurveda på Our Land. Our Land er som navnet antyder vores land – en bæredygtig ø i Backwaters, som vi er medejere af. På øen findes kun det ene resort og der kan max bo 12 gæster. Der er intet internet eller shopping. Det er altså for dig, der virkelig ønsker at komme ’off the beaten track’ – på dansk væk fra alfarvej. At være i Our Lands natur og ro og med det nærværende personale og den dygtige læge Dr. Jayakrishnan ved din side, så er healingen allerede startet, det øjeblik du sætter fødder på øen. Denne rejse er endnu ikke sat op på vores nye hjemmeside, men du kan høre mere om turen og Our Land ved at ringe til os på 33 117 117 eller sende os en mail på mail@gracetours.com

Men vi kender flere steder… Hvis du ønsker at have stranden ved siden af, men samtidig at være i retreat omgivelser, så er Kadappuram fantastisk. Kadappuram ligger nord for Kochi og lige ved Nattika strand. Her bor du, spiser, laver yoga og får behandlinger på stedet. Kadappuram Beach Resort har højeste miljømæssige standard, sætter en ære i at være gennemgående ”eco-friendly” og have upåklagelige miljømæssige standarder. Derfor er alt også bygget med lokale og naturlige materialer. Stedet for dem, der ønsker seriøs ayurveda i æstetiske omgivelser.

 

Endelig så kan vi tilbyde dig en rejse til det traditionsrige Sarovaram. Få ayurvedalæger håndhæver de ældgamle principper om, at ayurveda bør udføres i tropeskoven, uden distraktioner som strand, sol og underholdning. Men familien på Sarovaram Ayurvedic Backwater Resort er ikke hvem som helst. Gennem mange generationer har de praktiseret ayurveda af højeste kvalitet, og for dig, som vil have autentisk og seriøs ayurveda behandling, er stedet en juvel.

Sarovaram er beliggende ved bredden af den smukke sø Ashtamudi i Kerala og omgivet af frodig, tropisk vegetation. Det er 10 kilometer fra Kollam og 80 kilometer fra Trivandrum. Stedet emmer af en varm og familiær stemning, og her nærmer man sig den traditionelle indiske gæstfrihed; princippet om at en gæst behandles på lige fod med Gud. Det venlige og empatiske personale og det afslappede miljø er derfor en ekstra dimension til at få maksimalt udbytte af de individuelle, og meget specialiserede, behandlinger.

Vi har samlet (næsten) alle vores ayurvedarejser på vores nye hjemmeside og du kan læse om dem her.

Da vores nye hjemmeside er netop kommet op at køre og alt er endnu ikke blevet flyttet derovre, så hvis du mangler noget på hjemmesiden, så ring på 33 117 117 eller send os en mail på mail@gracetours.com!