Det er okay, vi kender situationen, men nu er der håb for dig også. Vi har skabt en Udklipmini ayurvedarejse til Kovalam, der kun varer 11 dage.

Turen er til dig, der behøver et kickstart til ayurveda og vil danne dig et indtryk af, hvad Indiens gamle helbredelsessystem kan gøre for dig.

Du får stadig hele 9 dage med daglige behandlinger på Dr. Unni’s Agastyaa-klinik på Kovalam strand. Så længe du ikke forventer at tabe 40 kilo eller blive 7 centimeter højere og slår dig til tåls med at det korte forløb er og bliver en smagsprøve.

Dr. Unni plejer at sige, at 2-3 uger er et minimum for rigtigt at få noget ud af ayurvedabehandlingerne. Selvfølgelig er det bedre med et længere forløb, hvor effekten er så meget større og dybere. Men vi ved hvor svært det er for mange, uanset alder eller situation i livet, at tage tiden ud af en travl hverdag. Og da 9 dages behandling helt sikkert er bedre end ingenting, synes vi ikke, du skal snyde dig selv for denne oplevelse, lige meget hvor svært det er at passe ind.
Stop op en gang, tag en dyb indånding og mærk efter; det er netop fordi du har travlt, måske oven i købet lidt stresset, at du skal gøre det.

Vi er ikke i tvivl om at du vil mærke, hvordan ayurveda gør dig godt og kan blive en ny begyndelse på hvordan du plejer dig selv og bliver mere bevidst om din krops behov. Vi er også ret sikre på, at du vil komme tilbage efter mere, og vil være overbevist om, at alt er ved det gamle, og dine kære fint kan klare sig selv. Også selv om du skulle vælge at være væk i to uger, næste gang du skal til Kovalam.

Læs mere om intro-forløbet til ayurveda hos Grace Tours