Ayurveda vægttab

5 måder at smide fedtet på med ayurveda

Efterhånden som vi bliver ældre, kan det være en enorm udfordring at tabe fedtet blot via diæt og motion. For virkelig at bekæmpe de stædige fedtdepoter bruger man indenfor ayurveda ældgamle teknikker, der går efter det fedt, der er modstandsdygtigt over for motion, ved at få fordøjelsessystemets ild til at brænde i lys lue. Dette er den største forskel mellem ayurvedisk vægttab og teknikker og mere almindelige vesterlandske metoder. Ayurveda fokuserer på, hvorfor dine fedtceller bliver større, og giver dig løsninger, der virker i det lange løb. Disse teknikker har virket i tusindvis af år og kan benyttes dagligt.

Der er et særligt begreb, der bruges i ayurvedisk medicin, som kaldes ama, der er altafgørende for at tabe sig i vægt. Ama betyder “giftstoffer”. Disse giftstoffer er en ophobning of urenheder i vores kroppe, der er et resultat af forkert kost, kronisk stress og forurenende stoffer i miljøet. Nogle af disse giftstoffer er vandopløselige, hvilket gør det lettere at fjerne dem fra kroppen med diæt og motion. Men andre giftstoffer er fedtopløselige, hvilket vil sige, at de sætter sig fast dybt inden i fedtcellerne. Fedtcellerne udvider sig, efterhånden som de optager disse giftstoffer, hvilket fører til, at man tager på i vægt, især når det drejer sig om fedt omkring maven, hofterne og lårene.

Ayurvediske teknikker har netop til formål at fjerne ama fra kroppen, hvilket får dine fedtceller til at skrumpe. Jo ældre du bliver, des mere almindeligt bliver det at have ama i kroppen, men sådan behøver det ikke at være. Hvis du har daglige vaner og afgiftningsprogrammer, der bidrager til at fjerne disse giftstoffer, behøver de ikke at blive et kronisk problem, der fører til vægtstigninger.

Det første trin er at afgøre, om du har giftstoffer i kroppen. Når først du ved, at du har en ophobning af ama i kroppen, er det tid til, at du tager affære, så du kan reducere disse giftstoffer.

Hver af de følgende anbefalinger vil hjælpe dig med at smide de ekstra kilo. De hjælper hver især, men når du kombinerer dem alle sammen, kan du opleve virkelig imponerende vægttab. Disse fedtfjernere vil ikke blot hjælpe dig med at tabe dig i vægt – men du vil også kunne vedligeholde den nye vægt. Du kan følge denne plan så længe, som du har lyst.

Husk, at vi går efter de stædige fedtdepoter, der aldrig synes at forsvinde. Flere patienter har tabt flere tøjstørrelser, og nogle har tabt op til 36 kg! De fleste af disse patienter kom ikke engang til konsultationen for at tabe sig. Vægttabet var bare en naturlig følgevirkning af de ayurvediske programmer, de begyndte at følge.

ayurveda vægttab

Ayurvedisk fedtbekæmpelse #1

Ayurvedisk fedtbekæmpelse #2

Ayurvedisk fedtbekæmpelse #3

Ayurvedisk fedtbekæmpelse #4

Ayurvedisk fedtbekæmpelse #5

Skriv et svar