Cremet grøn suppe og salat

Cremet grøn suppe og salat opskrift

Denne cremede suppe og salat er det ideelle Pitta måltid. Det er lavet af grønkålsblade, agurker, spidskommen, koriander og avocado. 2-4 portioner

Ingredienser

1 l. grønkålsblade, tæt pakket
½ skrællet agurk med frøene fjernet
1 pære, skrællet og hakket
2½ kop vand plus ⅔ dl. til at fortynde med om nødvendigt
2 tsk. frisk citronsaft
¼ tsk. stødt spidskommen
¼ tsk. stødt koriander
Havsalt fra Himalaya
1 avocado, hakket
2 tsk. revet kokos
Blandede bladgrøntsager
Mangoer i skiver
Vandkastanje
Rosiner
½ stykke ingefær, skrællet og hakket
⅔ dl. citronsaft
2½ dl. friskhakket koriander
¼ tsk. havsalt fra Himalaya
2 spsk. olivenolie
2 spsk. rørsukker eller agavesirup
2 spsk. yoghurt

Vejledning

Kom grønkål, agurk, pære, vand, citronsaft, krydderier og salt i en foodprocessor og blend til jævnt. Tilføj avocado og blend igen til jævnt. Om nødvendigt kan du tilføje de sidste ⅔ dl. vand for at fortynde det og blende det en gang til. Server omgående eller opvarm en smule på komfuret i et par minutter. Drys revet kokos oven på suppen.

For at lave dressingen skal du blende ingredienserne sammen i en foodprocessor og servere over bladgrøntsagerne.

Skriv et svar