Cremet grøn suppe og salat opskrift
Denne cremede suppe og salat er det ideelle Pitta måltid. Det er lavet af grønkålsblade, agurker, spidskommen, koriander og avocado. 2-4 portioner
Ingredienser
1 l. grønkålsblade, tæt pakket
½ skrællet agurk med frøene fjernet
1 pære, skrællet og hakket
2½ kop vand plus ⅔ dl. til at fortynde med om nødvendigt
2 tsk. frisk citronsaft
¼ tsk. stødt spidskommen
¼ tsk. stødt koriander
Havsalt fra Himalaya
1 avocado, hakket
2 tsk. revet kokos
Blandede bladgrøntsager
Mangoer i skiver
Vandkastanje
Rosiner
½ stykke ingefær, skrællet og hakket
⅔ dl. citronsaft
2½ dl. friskhakket koriander
¼ tsk. havsalt fra Himalaya
2 spsk. olivenolie
2 spsk. rørsukker eller agavesirup
2 spsk. yoghurt
Vejledning
Kom grønkål, agurk, pære, vand, citronsaft, krydderier og salt i en foodprocessor og blend til jævnt. Tilføj avocado og blend igen til jævnt. Om nødvendigt kan du tilføje de sidste ⅔ dl. vand for at fortynde det og blende det en gang til. Server omgående eller opvarm en smule på komfuret i et par minutter. Drys revet kokos oven på suppen.
For at lave dressingen skal du blende ingredienserne sammen i en foodprocessor og servere over bladgrøntsagerne.